Labai lengvai pagaminamas, neįprasto skonio tinginys. Puikiai tiks ne tik šventėms, bet ir prie kavos puodelio ar savaitgalio pietums. Gaminkite jei norite nustebinti neįprastu tinginio skoniu vaikus arba močiutes ir senelius.
Sausainius sulaužykite smulkiais gabalėliais. Galima visus arba dalį sutrinti trintuvu iki trupinių. Saldainius perpjaukite pusiau. Supilkite viską į didelį dubenį ir išmaišykite rankomis, kad saldainiai apsiveltų trupiniais ir nesupiltų.
Į puodą sudėkite sviestą, kondensuotą pieną ir maišydami ant vidutinės kaitros ištirpinkite viską iki vientisos masės. Supilkite kakavos miltelius. Pakaitinkite kol pradės masė tirštėti. Palikite kiek atvėsti, jei norite, kad saldainiai neištirptų ir liktų jų gabaliukai.
Supilkite pravėsusią masę ant sausainių ir išmaišykite iki vientisos masės.
Dėkite mišinį ant maistinės plėvelės ir formuokite ritinį.
Šaldykite mažiausiai 3 valandas, geriausiai per naktį.
Prieš patiekiant galite įvynioti į kepimo popierių (be maistinės plėvelės).