Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bulviniai virtinukai (Gnocchi) su špinatais ir pelėsiniu sūriu.
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Gaminimo laikas
20
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Virtuvė
Italijos
Porcijos
4
Reikės
1x
2x
3x
2
x 500g bulvinių virtinukų
Gnocchi
2
šaukštai alyvuogių aliejaus tinkamo kepimui.
500
g
špinatų
ir kuo daugiau tuo skaniau
300
g
sūrio su mėlynuoju pelėsiu
3
česnako skiltelės
500
ml
grietinėlės
10% riebumo
150
g
tarkuoto parmezano sūrio
Žalumynų pateikimui
Gaminimas
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles. Sudėkite špinatus. Kai špinatai apvys supilkite grietinėlę ir sudėkite smulkintą palėsinį sūrį.
Sūriui ištirpus supilkite pagal instrukcijas išvirtus bulvinius virtinukus. Visk1 kartu pavirkite dar 2-3 minutes.
Prieš patiekiant apibarstykite parmezano sūriu ir žalumynais.
Skanaus!
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!