Go Back
+ servings

Bulviniai virtinukai (Gnocchi) su špinatais ir pelėsiniu sūriu.

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

  • 2 x 500g bulvinių virtinukų Gnocchi
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus tinkamo kepimui.
  • 500 g špinatų ir kuo daugiau tuo skaniau
  • 300 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
  • 3 česnako skiltelės
  • 500 ml grietinėlės 10% riebumo
  • 150 g tarkuoto parmezano sūrio
  • Žalumynų pateikimui

Gaminimas
 

  • Keptuvėje su aliejumi pakepinkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles. Sudėkite špinatus. Kai špinatai apvys supilkite grietinėlę ir sudėkite smulkintą palėsinį sūrį.
  • Sūriui ištirpus supilkite pagal instrukcijas išvirtus bulvinius virtinukus. Visk1 kartu pavirkite dar 2-3 minutes.
  • Prieš patiekiant apibarstykite parmezano sūriu ir žalumynais.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!