Supjaustykite svogūną kubeliais, sudėkite į nedidelį dubenėlį, sumaišykite su actu (svogūnas turi būti visiškai padengtas actu). Palaikykite 15 minučių.
Išvirkite bulves ir kiaušinius supjaustykite norimo dydžoi gabalėliais.
Kol bulvės ir kiaušiniai verda, paruoškite padažą: nukoškite svogūną, išsaugokite actą ir supilkite jį į mažą dubenėlį. Sudėkite likusius padažo ingredientus. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išplakite kol viskas susijungs.
Bulves sumaišykite su padažu: sudėkite virtas bulves į didelį dubenėlį ir nedelsdami užpilkite padažu (bulvės turi būti dar šiltos, nes jos sugers padažą), išmaišykite. Sumaišykite ir svogūnus.
Į serviravimo indą sudėkite bulves, kiaušinius, obuolius, agurkus ir silkę.
Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Papuoškite žalumynais.