Kietai virtus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Išimkite kiaušinių trynius ir sudėkite į dubenį. Visus kiaušinių baltymus sudėkite ant serviravimui skirtos lėkštės.
Į dubenį su kiaušinių tryniais sudėkite majonezą, garstyčias, druską, pipirus ir sutrinkite maišydami šakute, kol susidarys vientisa masė. Sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles, laiškinius česnakus, svogūnų laiškus ir viską vėl išmaišykite.
Šaukšteliu įdėkite įdaro į kiekvieną kiaušinio baltymo puselę, kad būtų maždaug lygiai su kraštu.
Supjaustykite chorizo dešrą nedideliais kubeliais ir pakepkite nedidelėje keptuvėje, kol išsiskirs aliejus. Pabarstykite chorizo kubelius ant kiaušinių.
Ant kiekvienos kiaušinių puselės uždėkite po agurkėlį, apibarstykite aitriosios paprikos dribsniais.
Kiaušinius pagal skonį papildomai pabarstykite druska ir pipirais. Apibarstykite žalumynais.