Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jūros lydeka tešloje su krapais
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Pasiruošimo laikas
10
minutes
mins
Gaminimo laikas
20
minutes
mins
Visas laikas
30
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Porcijos
4
Reikės
1x
2x
3x
500
g
jūros lydekos - naudokit iš @euribijos
Druskos
Pipirų
Tešlai:
1
stiklinė miltų
1
stiklinė vandens
Gausi sauja krapų
Aliejaus kepimui
Gaminimas
Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais, būtinai išrinkite kaulus. Pabarstykite pipirais, druska.
Iš miltų, vandens, žiupsnelio druskos ir krapų paruoškite kiek tirštesnę nei lietiniams tešlą.
Į tešlą vilgykite žuvies gabalėlius ir iš abiejų pusių iškepkite įkaitintame aliejuje.
Skanaus!
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!