Go Back
+ servings

Jūros lydeka tešloje su krapais

Įvertinimų nėra
Pasiruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Visas laikas 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Porcijos 4

Reikės
  

Tešlai:

  • 1 stiklinė miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • Gausi sauja krapų
  • Aliejaus kepimui

Gaminimas
 

  • Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais, būtinai išrinkite kaulus. Pabarstykite pipirais, druska.
  • Iš miltų, vandens, žiupsnelio druskos ir krapų paruoškite kiek tirštesnę nei lietiniams tešlą.
  • Į tešlą vilgykite žuvies gabalėlius ir iš abiejų pusių iškepkite įkaitintame aliejuje.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!