Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Keptas tinginys
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Gaminimo laikas
10
minutes
mins
Kepimas
15
minutes
mins
Visas laikas
25
minutes
mins
Patiekalas
Desertas
Virtuvė
Lietuvos
Porcijos
8
Reikės
1x
2x
3x
3
pakelių
sausainių “Gaidelis”
385
g
kondensuoto pieno
indelio
200
g
saldainių „Gaidelis“
200
g
pieniško šokolado apliejimui
nebūtina
Gaminimas
Sausainius sutrupinkite, saldainius supjaustykite.
Į kepimui tinkamą formą (geriausiai atsegamą) dėkite pusę sausainių, ant jų pusę saldainių. Tą pati pakartokite su likusiais saldainiais ir sausainiais.
Viską kruopščiai apliekite kondensuotu pienu.
Kepkite 180C 15-20 min.
Jei norite, atvėsinę apliekite šokoladu.
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!