Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Kekso formą ištepkite aliejumi arba sviestu.
Kiaušinius kartu su cukrumi išplakite elektriniu plaktuvu kol pradės baltuoti.
Plona srovele supilkite ištirpintą sviestą. Išmaišykite.
Supilkite kokosų pieną ir dar kartą išplakite.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius vanilinį cukrų ir druską. Suberkite miltų mišinį į kiaušinių plakinį ir lišmaišykite šaukštu, kol neliks sausų miltų.
Suberkite kokosų drožles ir dar kartą išmaišykite.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Ar keksas iškepęs galite aptikrinti mediniu pagaliuku. Jei jis švarus- keksas iškepė
Glaistui šakute išplakite žaliosios citrinos sultis su milteliniu cukrumi iki vientisos tirštos masės. jis turi būti pakankamai tirštas, bet ne per daug, kad tekėtų užpiltas ant kekso. Norimą glaisto tirštumą reguliuokite, įpildami daugiau citrinos sulčių arba įberdami daugiau miltelinio cukraus.
Glaistu aptepkite atvėsusio kekso viršų ir apibarstykite kokosų drožlėmis.