Go Back
+ servings

Mėsos kukuliukai su pasta

Receptas, kurį labai rekomenduoju išsisaugoti, nes gaminsit tikrai ne kartą.
Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

  • Reikės:
  • 700 g maltos jautienos
  • 2 dideli kiaušiniai
  • puodelio džiūvėsėlių
  • 100 ml grietinėlės 10%
  • puodelio smulkiai supjaustytų šviežių petražolių plius patiekimui
  • ¼ puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 ½ arbatinio šaukštelio košerinės druskos
  • ½ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 1/2 šaukšto mėgstamų prieskonių
  • 500 g spageti pastos RAGUSO
  • 300 ml pomidorų tyrės
  • Alyvuogių aliejaus

Gaminimas
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  • Rankomis sumaišykite maltą jautieną, džiūvėsėlius, grietinėlę parmezaną, petražoles, kiaušinius, prieskonius, druską, pipirus, ir formuokite norimo dydžio kukuliukus. Dėkite ant paruoštos kepimo skardos.
  • Kepkite orkaitėje kol gražiai apskrus ir iškeps, maždaug 20 minučių.
  • Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų, mėgstamų prieskonių bei pomidorų tyrę. Pakaitinkite 2-3 minutes ir sudėkite išvirtą pastą. Išmaišykite ir ant viršaus dėkite iškeptus kukuliukus. Pakaitinkite 2-3 minutes, apibarstykite smulkintomis pertraukomis.
  • Skanaus!
Žymė Faršas, Makaronai
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!