Go Back
+ servings

Moliūgų pasta su mocarela ir šalaviju

Įvertinimų nėra
Pasiruošimo laikas 40 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Visas laikas 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

  • 500 g pastos RAGUSO
  • 500 g moliūgo
  • 330 g ekologiškos pomidorų tyrės
  • 1 česnako galvutė
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • Mocarelos sūrio– pagal skonį
  • Mėgstamų prieskonių as naudoju ciberžolę, rozmariną, čili dribsnius
  • Šalavijo lapelių
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų
  • Smulkintų anakardžių riešutų

Gaminimas
 

  • Moliūgą supjaustykite stambiais gabalėliais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstytkite prieskoniais ir kartu su česnaku iškepkite 200C orkaitėje (20-25min).
  • Išvirkite pastą iki „al dente“.
  • Moliūgus kartu su česnaku ir pomidorų tyre sutrinkite iki vientisos masės.
  • Pastą supilkite į kepimo indą ir išmaišykite kartu su moliūgų piure. Apibarstykite mocarelos sūriu. Uždėkite šalavijo lapelius ir smulkintus anakardžių riešutus. Uždenkite ir kepkite 180C orkaitėje 15-20min.
Žymė Makaronai
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!