Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pasta su tunu
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Gaminimo laikas
15
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Virtuvė
Italijos
Porcijos
4
Reikės
1x
2x
3x
300
g
tuno savo sultyse
500
g
pastos be gliuteno
Naudoju pastą iš @bionaturalis.lt
400
g
skardinė konservuotų pomidorų be odelių
Poro baltoji dalis
galima keisti svogūnu
3
skiltelės česnako
Prieskonių pastai
jei neturit naudokit džiovintą raudonėlį bei aitriosios paprikas miltelius
150
g
saulėje džiovintų pomidorų
galite keisti alyvuogėmis arba kaparėliais
½
žaliosios citrinos sulčių
Alyvuogių aliejaus tinkamo kepimui
naudoju taip pat iš @bionaturalis.lt
Smulkintų petražolių ir ½ žaliosios citrinos papuošimui
Druskos
Gaminimas
Pastą išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės.
Keptuvėje įvaitinkite alyvuogių aliejų ir kiek pakepkite prieskonius. Dėkite smulkintą porą, česnaką, saulėje džiovintus pomidorus, tuną ir konservuotus pomidorus. Leiskite skoniams apsijungti. Sudėkite išvirtą pastą.
Prieš patiekiant apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir žaliosios citrinos griežinėliais.
Skanaus!
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!