Go Back
+ servings

Toskanos pupelių troškinys su saulėje džiovintais pomidorais ir feta.

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

Gaminimas
 

  • Česnaką pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol paskleis aromatą. Sudėkite priekonius, jiems sušilus - saulėje džiovintus pomidorus, juos trumpai pakepinkite.
  • Supilkite pomidorų tyrę, berkite itališkus prieskonius, druską, pipirus, leiskite kelias minutes pasitroškinti.
  • Įmaišykite sviestines pupeles, troškinkite dar 5–7 minutes, kol skoniai susijungs. Sudėkite kubeliais pjaustytą fetą.
  • Patiekiant pabarstykite parmeznu ir bazilikais
  • Patiekite su skrudinta čabata, įtrinta česnaku – paprasta, bet nepaprastai skanu!
Žymė Troškinys
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!