Orkaitę įkaitinkite iki 180 ᵒC temperatūros. Kepimo indą (20×30 cm) išklokite kepimo popieriumi.
Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, druską ir cukrų. Sudėkite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą, įmuškite kiaušinius. Iš pradžių išmaišykite šaukštu o vėliau minkykite rankomis trindami tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausite birius trupinius.
Du trečdalius paruoštų trupinių suberkite į kepimo formą ir išlyginkite.
Dubenyje rankomis sumaišykite pjaustytas slyvas, cukrų, druską, cinamoną, miltus. Pasiruoštą įdarą sudėkite ant pagrindo.
Iš likusio trečdalio tešlos pirštais formuokite trupinius tiesiai ant slyvų sluoksnio.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., kol pyrago paviršius taps gražiai auksinis. Atvėsinkite, tuomet išimkite iš kepimo indo ir supjaustykite kvadratėliais.
Patiekite apibarstę milteliniu cukrumi. Labai skanu su vaniliniais ledais.