Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Kepimo formą išpurkšite aliejumi arba ištepkite sviesto gabalėliu.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, imbierą ir druską. Atidėkite.
Kitame dubenyje plakikliu išplakite sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinius, supilkite vanilę.
Į sviesto kiaušinių plakinį supilkite pusę sausų ingredientų mišinio. Supylę pirmą dalį gerai išplakite. Tada supilkite jogurtą ir pieną ir vėl gerai išmaišykite. Galiausiai supilkite likusius sausuosius ingredientus.
Tešlą supilkite įkepimo formą ir kepkite 180C orkaitėje apie 50min. arba, kol į pyrago vidurį įsmeigus medinį iešmelį jis bus švarus.
Iškepusį keksą išimkite iš orkaitės ir leiskite apie 10 minučių atvėsti formoje. Tada apverskite ir išimkite bei leiskite pyragui visiškai atvėsti ant grotelių