Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Apelsininis karštas šokoladas
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Pasiruošimo laikas
15
minutes
mins
Patiekalas
Drinks
Porcijos
2
Reikės
1x
2x
3x
100
g
tamsaus šokolado
500
ml
migdolų arba kito pieno
1
arb. šaukštelis
kakavos miltelių
2
arb. šaukšteliai
cukraus
½
arb. šaukštelio
vanilės ekstrakto
2
šaukštai
šviežiai spaustų apelsinų sulčių
2-3
vnt.
apelsinų žievelės
Pateikimui
Plaktos grietinėlė
Šokolado drožlių,
Apelsino žievelių
Gaminimas
Šokoladą ir migdolų pieną ištirpinkite kartu puode ant vidutinės kaitros, dažnai maišydami.
Kai ištirps, sumažinkite kaitrą ir sudėkite likusius ingredientus.
Virkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kad apsijungtų skoniai.
Nukelkite nuo ugnies, išpilstykite ir sudėkite priedus (plaktą grietinėlę, smulkintą šokoladą ir pan.).
Skanaus!
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!