Apelsininis karštas šokoladas
Reikės
- 100 g tamsaus šokolado
- 500 ml migdolų arba kito pieno
- 1 arb. šaukštelis kakavos miltelių
- 2 arb. šaukšteliai cukraus
- ½ arb. šaukštelio vanilės ekstrakto
- 2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
- 2-3 vnt. apelsinų žievelės
Pateikimui
- Plaktos grietinėlė
- Šokolado drožlių,
- Apelsino žievelių
Gaminimas
- Šokoladą ir migdolų pieną ištirpinkite kartu puode ant vidutinės kaitros, dažnai maišydami.
- Kai ištirps, sumažinkite kaitrą ir sudėkite likusius ingredientus.
- Virkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kad apsijungtų skoniai.
- Nukelkite nuo ugnies, išpilstykite ir sudėkite priedus (plaktą grietinėlę, smulkintą šokoladą ir pan.).
- Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!