Apelsininis karštas šokoladas

Apelsininis karštas šokoladas

Įvertinimų nėra
Pasiruošimo laikas 15 minutes
Patiekalas Drinks
Porcijos 2

Reikės
  

  • 100 g tamsaus šokolado
  • 500 ml migdolų arba kito pieno
  • 1 arb. šaukštelis  kakavos miltelių
  • 2 arb. šaukšteliai cukraus
  • ½ arb. šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
  • 2-3 vnt. apelsinų žievelės

Pateikimui

  • Plaktos grietinėlė
  • Šokolado drožlių,
  • Apelsino žievelių

Gaminimas
 

  • Šokoladą ir migdolų pieną ištirpinkite kartu puode ant vidutinės kaitros, dažnai maišydami.
  • Kai ištirps, sumažinkite kaitrą ir sudėkite likusius ingredientus.
  • Virkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami, kad apsijungtų skoniai.
  • Nukelkite nuo ugnies, išpilstykite ir sudėkite priedus (plaktą grietinėlę, smulkintą šokoladą ir pan.).
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai