Go Back

Keptos kriaušės su pelėsiniu sūriu ir medumi

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 25 minutes

Reikės
  

  • Kriaušių
  • Medaus
  • Pelėsinio sūrio
  • Graikinių riešutų

Gaminimas
 

  • Kriaušes perpjauname pusiau ir išpjauname sėklalizdžius. Aš išpjaunu gausiau minkštimo, kad tilptų daugiau įdaro.
  • Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame apie 15-20 min (priklausomai nuo kriaušių kietumo, gali suminkštėti ir anksčiau).
  • Tada į kiekvienos kriaušės duobutę dedam po šaukštelį medaus, gabalėlį pelėsinio sūrio ir pabarstome smulkintais graikiniais riešutais. Dar pakepame apie 5 min ir patiekiame šiltas.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!