Paprasti, sveiki trijų sluoksnių žemės riešutų sviesto batonėliai, pagaminti iš natūralus žemės riešutų sviesto, migdolų miltų, klevų sirupo ir šokolado (sutrauktą bendrą ingredientų sąrašą rasite PASTABOSE po receptu).
Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių. 20x20kvadratinę formą išklokite kepimo popieriumi popieriumi.
Dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokosų aliejų, klevų sirupą, vanilės ekstraktą ir druską. Maišykite šakute iki vientisos tekstūros. Sudėkite į formą ir pirštais tolygiai paskirstykite. Kepkite 10 minučių. Palikite atvėsti bent 10 minučių.
Paruoškite riešutų sviesto karamelės sluoksnį. Supilkite žemės riešutų sviestą, klevų sirupą, kokosų aliejų, vanilės ekstraktą ir jūros druską į vidutinį puodą ir pakaitinkite maždaug 2 minutes ant vidutinės-ugnies, kol karamelė pradės šiek tiek burbuliuoti. Nuolat maišykite. Supilkite ant šiek tiek atvėsusio pagrindo. Palikite šaldytuve ~30min. kad karamelė sukietėtų.
Paruoškite šokoladosluoksnį. Garų vonelėje ištirpinkite šokolado drožles ir kokosų aliejų. Supilkiteant karamelės sluoksnio ir tolygiai paskirstykite. Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių, kol šokoladas visiškai sustings ir batonėliai atvės.
Batonėlius laikykite uždengtus šaldytuve.
Skanaus!
Pastabos
Jūsų patogumui besikartojančius ingredientus apjungiau ir ingredientų sąrašas tuomet atrodo štai taip:Ingredientai: