Go Back

Tinginys su varške

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Laikymas šaldytuve 4 hours
Visas laikas 4 hours 20 minutes
Patiekalas Dessert
Virtuvė Lietuvos

Reikės
  

  • 480 g pusrytainių "Gaidelis" (3 pakeliai)
  • 400 g kreminės varškės
  • 200 g sviesto
  • 200 g saldinto kondensuoto pieno
  • 1 vnt. citrinos žievelė
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus
  • 100 g juodojo šokolado (papuošimui) (papuošimui)
  • 50 ml pieno

Gaminimas
 

  • Kambario temperatūros sviestą ir kondensuotą pieną mediniu šaukštu kantriai išsukite iki vientisos masės. Jokiu būdu netirpdykite sviesto, nes tada pasikeis visas kremo skonis.
  • Sudėkite varškę, nutarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
  • Pusrytainius sulaužykite nedideliais gabalėliais. Ant jų pilkite varškės kremą ir išmaišykite.
  • Gautą masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą torto formą ir palikite šaldytuve 4-6val.,o geriausiai per naktį, kad sustingtų.
  • Prieš patiekiant apliekite puode ištirpintu šokoladu su pienu. Papuoškite pagal poreikį.
  • Skanaus!

Pastabos

Jei mėgstate įvairesnį skonį, receptą galite praturtinti  smulkintais riešutais, aguonomis, džiovintais vaisiais.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!