Atitirpinkite sluoksniuotą tešlą pagal pakuotės instrukcijas.
Nedidelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite citrinos sultis. Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepkite apie vieną minutę ant vidutinės kaitros.
Sudėkite špinatus ir kepkite kol suminkštės.
Įmaišykite kreminį sūrį, susmulkintą parmezano sūrį, krapus, druską ir pipirus, kol viskas visiškai susimaišys. Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite.
Pagardinkite lašišos filė iš visų pusių druska, pipirais ir Dižono garstyčiomis.
Kiaušinį išplakite su trupučiu vandens iki vientisos masės.
Įkaitinkite orkaitę iki 200C.
Ant vieno sluoksniuotos tešlos lakšto uždėkite pusę špinatų įdaro. Paskirstykite plote lygiam lašišos filė dydžiui.
Ant jo uždėkite vieną pagardintą lašišos filė.
Sulenkite tešlą, kaip parodyta paveikslėlyje. Visus sluoksnius patepkite kiaušiniu. Jie čia pasitarnaus kaip klijai.
Apverskite lašišos Velingtoną, kad visi sulankstymai būtų apačioje ir tešlos viršų supjaustykite skersai peiliu kvadratėliais.
Pakartokite su likusia lašišos filė ir sluoksniuotos tešlos lakštu.
Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.
Kepkite 200° temperatūroje 18-20 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos.
Prieš patiekiant apibarstykite žalumynais (jei turite).