Sumaišykite miltus, aliejų, vandenį, druską ir išminkykite iki vientisos tešlos. Padarykite 2 vienodo dydžio rutuliukus ir uždengę medvilniniu audiniu palikite valandai pabręsti.
Keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus pakepkite smulkiai pjaustytą česnaką ir sudėkite špinatus . Išsiskyrusį skystį nupilkite.
Špinatus sumaišykite su 2 kiaušiniais, rikota, tarkuotu parmezano sūriu, tarkuotu fermentiniu sūriu, muskato riešutu, druska ir pipirais.
Kepimo formą pakepkite aliejumi.
Tešlos ritinėlius iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus kočėlu. Tešlos lakštai turi būti 3 cm didesni nei formos dydis + aukštis. Vienu jų išklokite formos dugną ir kraštus.
Supilkite mišinį ant tešlos, gerai išlyginkite. Padarykite 6 duobutes. Į jas įmuškite po kiaušinį.
Uždenkite pyragą kitu tešlos lakštu. Kraštus suspauskite kartu. Jei gaunasi tešlos perteklius- jį pašalinkite. Viršų aptepkite patepkite alyvuogių aliejumi.
Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.