Sausainius sulaužykite smulkiais gabalėliais ir supilkite į didelį dubenį kartu su žemės riešutais ir į 5-6 dalis perpjautais saldainiais. Viską išmaišykite rankomis, kad saldainiai apsiveltų trupiniais ir nesupiltų.
Į puodą sudėkite sviestą, kondensuotą pieną, riešutų sviestą ir maišydami ant vidutinės kaitros ištirpinkite viską iki vientisos masės. Pakaitinkite kol pradės masė tirštėti. Palikite kiek atvėsti, jei norite, kad saldainiai neištirptų ir liktų jų gabaliukai.
Supilkite pravėsusią masę ant sausainių ir išmaišykite iki vientisos masės.
Dėkite mišinį į išklotą maistine plėvele išklotą formą ir paspaudykite šaukštu, kad neliktų oro tarpų.
Šaldykite mažiausiai 3 valandas, geriausiai per naktį.