Go Back

Apelsininis tiramisu

Įvertinimų nėra

Reikės
  

Papuošimui:

  • 1 apelsino nuluptų skiltelių
  • 1 apelsino nutarkuotos žievelės
  • Čiobrelio šakelių

Gaminimas
 

  • Pirmiausiai kavą užpilame karštu vandeniu ir ataušiname.
  • Elektriniu plakikliu išplakame grietinėlę, cukrų ir citrinos sultis. Pridedame maskarponę ir vėl viską išplakame iki vientisos masės.
  • Damų pirštelius mirkome po vieną į kavą ir klojame ant indo dugno, tuomet užklojame puse kiekio kremo. Dedame apelsinų džemą. Vėl sausainių sluoksnis ir pabaigiame kremo sluoksniu.
  • Dedame į šaldytuvą 4-6 valandoms, kad skoniai apsijungtų.
  • Papuošiame apelsinais, išsivirtu sirupu, apelsino žievelėmis ir čiobreliais.

Pastabos

👉Pagal šį receptą galite ruošti ir indelio desertus.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!