Filo tešlą atitirpdinkite iki kambario temperatūros pagal instrukciją ant pakuotės.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. 30 cm skersmens apvalią kepimo skardą ištepkite sviestu.
Grietinėlę, cukrų, kiaušinius ir citrinų žieveles plaktuvu sumaišykite iki vientisos masės. Atidėkite.
Patieskite vieną Filo tešlos lapą ant darbastalio. Ištepkite lydytu sviestu ir ant viršaus uždėkite antrą Filo tešlos lapą. Sulakstykite armonikėlę. Perkelkite sulankstytą Filo tešlą į apvalios kepimo skardos centrą ir pradėkite vynioti per vidurį, kad jis būtų panašus į rožę. Pakartokite su likusiais Filo tešlos lapais dėdami juos aplink centrinę rožę, kol kepimo forma bus pilna.
Viršų aptepkite likusiu lydytu sviestu ir kepkite maždaug 15 minučių arba kol taps šviesiai auksinės spalvos.
Tolygiai užpilkite kreminį kremą ant filo tešlos, pabarstykite mėlynėmis, dalį jų sudėkite į tarpus.
Įdėkite skardą atgal į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių ir įgaus auksinę spalvą.
Išimkite Soufrą iš orkaitės ir leiskite atvėsti apie 10 minučių. Apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Pastabos
Mėlynes galite keisti avietėmis, šilauogėmis, pistacijomis.Antro kepimo metu Soufra gali pakilti. Išėmus iš orkaitės ji vėl nusileis į vietą.Naudojama forma gali skirtis nuo mano, tad į formą pilkite tik tiek skysčio, kiek reikia tešlai apsemti (neperpildykite).