Go Back
+ servings

Keptas Kamambero sūris su rozmarinu

51
Pasiruošimo laikas 25 minutes
Visas laikas 25 minutes
Patiekalas Užkandis
Virtuvė Prancūzijos
Porcijos 4

Reikės
  

  • Kamambero sūrio
  • Rozmarino šakelės
  • 1 šaukšto agavų sirupo
  • Česnako galvos
  • Vyšninių pomidorų kekės
  • Prancūziško batono
  • Poros šaukštų alyvuogių aliejaus

Gaminimas
 

  • Kamambero sūrį įpjaukite kvadratukais ir į tarpus prikaišiokit rozmarino šakelių. Apliekit agavų sirupu.
  • Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite Kamambero sūrį, šalia pomidorų šakelę ir per pusę perpjautą česnako galvą.
  • Kepkite 180C orkaitėje apie 20 min. Jei sūris didesnis, kepkite ilgiau. Iškepęs sūris turi būti skystas viduje.
  • Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, apliekite alyvuogių aliejumi (jei norisi galite pabarstyti mėgstamais prieskoniais) ir paskrudinkite 180C orkaitėje kol gražiai paruduos.
  • Patiekite kol viskas dar šilta.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!