Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Keptas Kamambero sūris su rozmarinu
5
iš
1
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Pasiruošimo laikas
25
minutes
mins
Visas laikas
25
minutes
mins
Patiekalas
Užkandis
Virtuvė
Prancūzijos
Porcijos
4
Reikės
1x
2x
3x
Kamambero sūrio
Rozmarino šakelės
1
šaukšto
agavų sirupo
Česnako galvos
Vyšninių pomidorų kekės
Prancūziško batono
Poros šaukštų alyvuogių aliejaus
Gaminimas
Kamambero sūrį įpjaukite kvadratukais ir į tarpus prikaišiokit rozmarino šakelių. Apliekit agavų sirupu.
Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite Kamambero sūrį, šalia pomidorų šakelę ir per pusę perpjautą česnako galvą.
Kepkite 180C orkaitėje apie 20 min. Jei sūris didesnis, kepkite ilgiau. Iškepęs sūris turi būti skystas viduje.
Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, apliekite alyvuogių aliejumi (jei norisi galite pabarstyti mėgstamais prieskoniais) ir paskrudinkite 180C orkaitėje kol gražiai paruduos.
Patiekite kol viskas dar šilta.
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!