Kamamberas (pranc. Camembert) – drėgnas ir minkštas karvės pieno sūris, kildinamas iš Kamambero, Normandijoje, šiaurės Prancūzijoje.
Tai sūris labai tinkamas kepimui, o jei dar pateiksite jį su prancūziška bagete, teliks kabinti ir pirštus laižyti.
Jums taip pat gali patikti:
Yra daugybė kepto Kamambero receptų ir atrasti tą skonį, kurį norisi patirti vėl ir vėl reikia laiko. Tad labai linkiu nebijoti eksperimentuoti ir ragauti. O aš dalinuosi mūsų šeimos pastaruoju metu labai pamėgto kepto kamambero receptu.
Keptas Kamambero sūris su rozmarinu
Reikės
- Kamambero sūrio
- Rozmarino šakelės
- 1 šaukšto agavų sirupo
- Česnako galvos
- Vyšninių pomidorų kekės
- Prancūziško batono
- Poros šaukštų alyvuogių aliejaus
Gaminimas
- Kamambero sūrį įpjaukite kvadratukais ir į tarpus prikaišiokit rozmarino šakelių. Apliekit agavų sirupu.
- Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite Kamambero sūrį, šalia pomidorų šakelę ir per pusę perpjautą česnako galvą.
- Kepkite 180C orkaitėje apie 20 min. Jei sūris didesnis, kepkite ilgiau. Iškepęs sūris turi būti skystas viduje.
- Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, apliekite alyvuogių aliejumi (jei norisi galite pabarstyti mėgstamais prieskoniais) ir paskrudinkite 180C orkaitėje kol gražiai paruduos.
- Patiekite kol viskas dar šilta.
-
Maisto planavimas – asmeninė konsultacija€39,00
-
Asmeninis 1 savaitės meniu sudarymas€25,00
-
Produktas su nuolaidaKaip suplanuoti meniu šeimai: 4 savaičių kursasOriginal price was: €89,00.€49,00Current price is: €49,00.