Ingredientai
- 150 g konservuoto tuno savo sultyse
- 4 vnt. kietai virtų kiaušinių
- Poro balta dalis
- 100g konservuotų žirnelių
- 50g fermentinio sūrio
- 2 šaukštai majonezo
- 1 šaukštas garstyčių
- Saujelė smulkiai pjaustytų krapų
- Druskos
- Pipirų
-
Maisto planavimas – asmeninė konsultacija€39,00
-
Asmeninis 1 savaitės meniu sudarymas€25,00
-
Produktas su nuolaidaKaip suplanuoti meniu šeimai: 4 savaičių kursasOriginal price was: €89,00.€49,00Current price is: €49,00.
1. Tuno skystį nupilkite, sūrį ir kiaušinius smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite, porą smulkiai supjaustykite. Sudėkite žirnelius.
2. Iš garstyčių, majonezo bei prieskonių sumaišykite padažą, pilkite ant paruoštų ingredientų ir gerai išmaišykite. Negailėdami paskaninkite krapais.
3. Valgykite vienas, su duona kaip sumuštinį ar su lapinėmis salotomis.
Skanaus!