
Receptas netyčiukas! Turėjau svečią, kuris dievina pievagrybius. Norėjosi palepinti ir pagaminti kažką su jais. Ir tik iškepus pievagrybius supratau, kad namuose nėra duonos ir reikia keisti planą. Sluoksniuota tešla, kurios dažnai turiu šaldiklyje, buvo pirma mintis. Rezultatas pranoko lūkesčius. O kitą dieną teko kepti papildymą ir į užkandžių dėžutes. Geriausi receptai netyčiukai. Mano virtuvėje, tai tikrai.

Jums taip pat gali patikti:

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais
Ingredients
- Pakuotė šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos.
- 250 g pievagrybių
- Nedidelio poro baltoji dalis
- Druskos
- Pipirų
- Aliejaus kepimui
- Saujelė šviežių krapų tinka ir šaldyti
- Kiaušinis aptepimui
- Svogūnų laiškų pateikimui
Instructions
- Pievagrybius kartu su poru pakepiname keptuvėje aliejuje kol suminkštės. Pabarstome druska ir pipirais pagal skonį. Paskaniname smulkintais krapais.
- Atšildytą sluoksniuotą tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Vidų subadome šakute. Dedame pasiruošto įdaro.
- Pyragėlių kraštus aptepame kiaušinio plakiniu.
- Kepame 180C orkaitėje 15-20 min. arba kol gražiai paruduos.
- Išėmę apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
- Skanaus!
-
Asmeninis 1 savaitės meniu sudarymas€25,00
-
Produktas su nuolaidaMeniu planavimo šablonaiOriginal price was: €9,99.€4,99Current price is: €4,99.
-
Maisto planavimas – asmeninė konsultacija€39,00