Go Back
+ servings

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais

Paprasti, bet ne prasti pyragėliai su pievagrybiais. Puikiai tiks kaip užkandis arba į užkandžių dėžutes, iškylas ir keliones.
51
Pasiruošimo laikas 25 minutes
Visas laikas 25 minutes
Patiekalas Užkandis, Užkandžių dėžutės
Porcijos 4

Reikės
  

  • Pakuotė šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos.
  • 250 g pievagrybių
  • Nedidelio poro baltoji dalis
  • Druskos
  • Pipirų
  • Aliejaus kepimui
  • Saujelė šviežių krapų tinka ir šaldyti
  • Kiaušinis aptepimui
  • Svogūnų laiškų pateikimui

Gaminimas
 

  • Pievagrybius kartu su poru pakepiname keptuvėje aliejuje kol suminkštės. Pabarstome druska ir pipirais pagal skonį. Paskaniname smulkintais krapais.
  • Atšildytą sluoksniuotą tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Vidų subadome šakute. Dedame pasiruošto įdaro.
  • Pyragėlių kraštus aptepame kiaušinio plakiniu.
  • Kepame 180C orkaitėje 15-20 min. arba kol gražiai paruduos.
  • Išėmę apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!