Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais
Paprasti, bet ne prasti pyragėliai su pievagrybiais. Puikiai tiks kaip užkandis arba į užkandžių dėžutes, iškylas ir keliones.
Pasiruošimo laikas 25 minutes mins
Visas laikas 25 minutes mins
Patiekalas Užkandis, Užkandžių dėžutės
- Pakuotė šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos.
- 250 g pievagrybių
- Nedidelio poro baltoji dalis
- Druskos
- Pipirų
- Aliejaus kepimui
- Saujelė šviežių krapų tinka ir šaldyti
- Kiaušinis aptepimui
- Svogūnų laiškų pateikimui
Pievagrybius kartu su poru pakepiname keptuvėje aliejuje kol suminkštės. Pabarstome druska ir pipirais pagal skonį. Paskaniname smulkintais krapais.
Atšildytą sluoksniuotą tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Vidų subadome šakute. Dedame pasiruošto įdaro.
Pyragėlių kraštus aptepame kiaušinio plakiniu.
Kepame 180C orkaitėje 15-20 min. arba kol gražiai paruduos.
Išėmę apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!