Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lašiša švediškai
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Pasiruošimo laikas
10
minutes
mins
Gaminimo laikas
15
minutes
mins
Visas laikas
25
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Virtuvė
Švedija
Porcijos
4
Reikės
1x
2x
3x
Apie 800 g lašišos filė su oda Naudoju lašišą iš "Euribijos"
Saujos šviežių krapų
8
šaukštelių garstyčių
250
ml
sultinio
250
ml
grietinėlės 36%
Druskos
Pipirų
Gaminimas
Lašišą supjaustykite gabalėliais (porcijomis). Jei reikia išrinkite likusius kaulus. Juos pasūdykite ir papipirinkite.
Kiekvieną gabalėlį aptepkite garstyčiomis ir apiberkite smulkintais krapais.
Dėkite į kepimui tinkamą indą, pilkite sultinį ir grietinėlę.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-12 minučių.
Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir/ arba ryžiais.
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!