Go Back
+ servings

Pasta su rikota, citrina ir špinatais.

Greitas ir paprastas receptas tobulai tinkantis praskaidrinti pilką dieną.
Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 10 minutes
Visas laikas 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

  • 220 g itališkos pastos RAGUSO pvz., linguine ar spagečių
  • 250 g rikotos
  • 230 g šviežių špinatų
  • 35 g tarkuoto parmezano
  • 1 citrinos žievelė ir sultys
  • 3 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 1-2 česnako skiltelės
  • Druskos ir šviežiai maltų pipirų

Gaminimas
 

  • Išvirk pastą pasūdytame vandenyje iki al dente.
  • Tuo metu dubenyje sumaišyk rikotą, aliejų, parmezaną, česnaką, citrinos sultis ir žievelę.
  • Keptuje su alyvuogių aliejumi iki suvytimo pakepk špinatus.
  • Sudėk makaronus į špinatus, įpilk šiek tiek makaronų virimo vandens, kad viskas susijungtų ir sudejus rikotos padažą viską gerai išmaišyk.
Žymė Makaronai
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!