Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pasta su rikota, citrina ir špinatais.
Greitas ir paprastas receptas tobulai tinkantis praskaidrinti pilką dieną.
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Gaminimo laikas
10
minutes
mins
Visas laikas
10
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Virtuvė
Italijos
Porcijos
4
Reikės
1x
2x
3x
220
g
itališkos pastos RAGUSO
pvz., linguine ar spagečių
250
g
rikotos
230
g
šviežių špinatų
35
g
tarkuoto parmezano
1
citrinos žievelė ir sultys
3
valg. š. alyvuogių aliejaus
1-2
česnako skiltelės
Druskos ir šviežiai maltų pipirų
Gaminimas
Išvirk pastą pasūdytame vandenyje iki al dente.
Tuo metu dubenyje sumaišyk rikotą, aliejų, parmezaną, česnaką, citrinos sultis ir žievelę.
Keptuje su alyvuogių aliejumi iki suvytimo pakepk špinatus.
Sudėk makaronus į špinatus, įpilk šiek tiek makaronų virimo vandens, kad viskas susijungtų ir sudejus rikotos padažą viską gerai išmaišyk.
Video
https://www.instagram.com/p/DQe6i5VCMdd/
Žymė
Makaronai
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!