Go Back
+ servings

Pistacinis tiramisu

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Laikymas šaldytuve 6 hours
Patiekalas Desertas
Virtuvė Italijos
Porcijos 8

Reikės
  

  • 200 g sausainių „Lady fingers”
  • 200 ml stiprios atvėsintos, be tirščių kavos (galima naudoti ir tirpią kavą, arba keisti kakava)
  • 500 g maskarponės sūrio
  • 250 g kondensuoto pieno su cukrumi
  • 200 ml plakamosios grietinėlės 35% riebumo
  • Pistacijų kremo 150g kremui ir 50g papuošimui
  • 100 g piscacijų riešutų papuošimui

Gaminimas
 

  • Pirmiausiai išplakite grietinėlę iki standžių putų (galima naudoti grietinėlės standiklį). Tada, atsargiai įmaišykite kondensuotą pieną ir maskarponės sūrį. Galiausiai įmaišykite 150g pistacijų kremo.
  • Desertą formuokite sluoksniuodami kavoje išmirkytus sausainius su kremu. Pirmą sluoksnį į indelių dugną dėkite mirkytų sausainių, pabaikite – kremo sluoksniu. Sausainius mirkyti reiktų labai trumpai, vos akimirką, kad jie nepermirktų.
  • Desertą palikite 2-3 valandas šaldytuve.
  • Prieš patiekiant papuoškite pistacijų kremu ir riešutais.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!