Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Saldžiai aštrūs vištienos vėrinukai su ananasais ir paprika grilyje
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Gaminimo laikas
20
minutes
mins
Marinavimas
1
hour
hr
Visas laikas
1
hour
hr
20
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Reikės
1
kg
vištienos blauzdelių be kaulo ir odos
1
skardinės anasasų
1
didesnės paprikos
2
rausvųjų svogūnų
1
šaukštelio prieskonių mišinio “Condimento arrabbiata”
1
šaukšto medaus
3
šaukštų alyvuogių aliejaus
2
šaukštų
plius apšlakštymui alyvuogių aliejaus su aitriąja paprika
Druskos
Ryžių ir mėtų
pateikimui
Gaminimas
Iš medaus, abiejų alyvuogių aliejų, prieskonių ir druskos pagaminu marinatą ir jame marinuoju vištieną apie valandą.
Iš ananasų riekelių ketvirčių, paprikų kvadratėlių ir stambiai pjaustyto svogūno darau vėrinukus.
Vėrinukus kepu apie 20min. grilyje (~180C).
Patiekiu su ryžiais mėtomis ir šlakeliu alyvuogių aliejaus su aištriąją paprika.
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!