Saldžiai aštrūs vištienos vėrinukai su ananasais ir paprika grilyje

Šie vėrinukai – puikus būdas įnešti daugiau spalvų ir skonio į apsiniaukusį pavasarį.

Saldi ananasų gaiva, lengvas paprikos traškesys ir šiek tiek aitrumo – derinys, kuris privers visus prašyti dar vieno iešmelio.

Greita, paprasta ir be jokio nuobodulio prie grilio!

Recepto draugas www.amoredeli.lt prekiaujanti aukščiausios kokybės produktais tiesiai iš Italijos.

Saldžiai aštrūs vištienos vėrinukai su ananasais ir paprika grilyje

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Marinavimas 1 hour
Visas laikas 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas

Reikės
  

Gaminimas
 

  • Iš medaus, abiejų alyvuogių aliejų, prieskonių ir druskos pagaminu marinatą ir jame marinuoju vištieną apie valandą.
  • Iš ananasų riekelių ketvirčių, paprikų kvadratėlių ir stambiai pjaustyto svogūno darau vėrinukus.
  • Vėrinukus kepu apie 20min. grilyje (~180C).
  • Patiekiu su ryžiais mėtomis ir šlakeliu alyvuogių aliejaus su aištriąją paprika.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas