Varškingas varškės apkepas

Pagaliau prisiruošiau jį užrašyti. Jis visada pavyksta ir abejingų nepalieka! Nuotraukos gyvenimiškos, nes alkana liaudis nesutiko nei laukti kol fotografuosiu nei padėti fotografuoti.

Tai va, receptas labai paprastas ir be įprastų manų. Miltų irgi tik trys šaukštai, dažniausiai naudoju avižinius. Už tai apkepas purus ir varškingas. Laaaabai skanus su jogurtu ir vasariškom uogom iš šaldiklio.

Varškės apkepas

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 15 minutes
kepimas 40 minutes
Patiekalas Pusryčiams, Vakarienei
Virtuvė Lietuvos
Porcijos 6

Reikės
  

  • 1 kg varškės 9%
  • 3 kiaušinių
  • 3 šaukštų cukraus jei mėgstat saldžiai dėkit daugiau, bet jei ne saldumo užteks, plius dar uogos bus
  • 3 šaukštai miltų naudoju avižinius, bet tiks ir įprasti
  • Aliejaus formos patepimui

Gaminimas
 

  • Varškę, kiaušinius ir cukrų truputį pertrinu trintuvu, bet ne per daug. Tuomet sudedu miltus ir viską išmaišau iki vientisos masės.
  • Firmą ištepu aliejumi.
  • Kepam 180C orkaitėje 40min.
  • Patiekti su jogurtu, uogomis, džemu ar tai kuo sugalvojat.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas