
Pasta desertui? Netikėta? Taip. Bet labai labai skanu. Ir viskas taip paprasta, kad net nesitiki: keli ingredientai, truputis kantrybės — ir turi desertą, kuris dingsta nuo stalo greičiau nei planavai.
Kakavinei pastai ir baltajam šokoladui čia kompaniją palaiko šviežios braškės. Grietinėlė viską sujungia į kreminį, švelnų ir saldų skanumyną.
Paprasčiau turbūt ir būti negali. Ir labai vasariškai skanu.
Desertai juk neturi būti sudėtingi. Kartais jie turi būti tiesiog geri.


Pasta su baltuoju šokoladu ir braškėmis
Reikės
- 500 g kakavinės pastos
- 100 g baltojo šokolado
- 50 g grietinėlės
- 6-8 braškės
Gaminimas
- Pastą išvirkite pagal intrukciją ant pakuotės.
- Šokoladą kartu su grietinėle ištirpinkite garų vonelėje.
- Patiekite šiltą, aplietą baltu šokoladu ir per pusę perpjautomis braškėmis.
- Skanaus!
Recepto draugas www.amoredeli.lt