Geltonas troškinys su imbieru ir žemės riešutų svietu

Geltona!!! Tai aštraus proto ir energijos spalva!

Kai už lango oras labiau primena rudenį nei pavasarį aš visada gaminu troškinius. O šis, geltonasis, su subtiliais azijietiškais skoniais, vienas iš nedaugelio, kurį valgo visi šeimos nariai, net ir visi trys vaikai, nes čia kiekvienas randa, kas padaro šį patiekalą neužmirštamu. Jei dar neturit idėjos savaitgalio pietums ar vakarienei, tai labai siūlau išbandyti šį receptą.

Ingredientai:

  • 500g vištienos (krūtinėlės arba šlaunelių mėsos)
  • Poro balta dalis
  • 1 morka
  • 3 šaukštai  žemės riešutų sviesto „Sviestas sviestuotas”
  • Imbiero (maždaug  nykščio dydžio)
  • Konservuoti kukurūzai (indelis 340g)
  • 1 cukinija
  • 1 šaukštas sojų padažo
  • Aliejaus kepimui
  • Druskos
  • Pipirų
  1. Vištieną supjaustome juostelėmis, lengvai padruskiname ir papiriname ir apkepame aliejuje. Atidedame.
  2. Morkas ir porus supjaustome žiedais ir apkepame aliejuje. Dedame pusžiedžiais supjaustytą cukiniją. Ir viską patroškiname keletą minučių.
  3. Sudedame vištieną ir kukurūzus (be skysčio!). Patroškiname keletą minučių.
  4. Pilame sojų padažą, dedame smulkiai sutarkuotą imbierą, žemės riešutų sviestą. Viską gerai išmaišome ir patroškiname keletą minučių.

Skanaus!

Kiti receptai