
Šis silkės paruošimo būdas labai tinka greitam silkės paruošimui, taip pat jei dievinate silkę ir kartas nuo karto dedatės į užkandžių dėžutes.
Aš pagal šį receptą silkę ruošiu labai užimtomis dienomis, kada nėra laiko gaminti. O ir improvizacijai čia vietos apstu. recepto pagrindą turi sudaryti silkė, svogūnas arba poras, obuoliai, grietinė ir žalumynai, na o likusi dalis gali ir nebūti arba galite improvizuoti pagal nuotaiką.
Iš nurodytų ingredientų galima formuoti ir sumuštinukus ar pateikti kaip vieno kąsnio užkandžius.

Silkė su grietine ir daržovėmis
Reikės
- 1 vnt. silkės filė be aliejaus
- 1 vnt. obuolio
- 1 vnt. marinuoto agurko
- 1 vnt. raudonojo svogūno galima naudoti porą
- ½ vnt. pomidoro
- 1 šaukštas grietinės
- ½ šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių
- saujelė žalumynų (svogūnų laiškų, krapų)
- šviežiai grūstų pipirų
- duonos pateikimui
Gaminimas
- Į serviravimo indą dėkite silkės filė puseles. Ant jų dėkite tarkuotą obuolį, apšlakstykite citrinos sultimis.
- Toliau sluoksniuokite riekelėmis pjaustytą marinuotą agurką, svogūną. Užtepkite grietinę ir apibarstykite žalumynais. Dėkite riekelėmis pjaustytą pomidorą. Apibarstykite šviežiai grūstais pipirais.
- Patiekite su riekele duonos.
Pastabos
-
Maisto planavimas – asmeninė konsultacija€39,00
-
Asmeninis 1 savaitės meniu sudarymas€25,00
-
Produktas su nuolaidaKaip suplanuoti meniu šeimai: 4 savaičių kursasOriginal price was: €89,00.€49,00Current price is: €49,00.