Pasta su pievagrybiais ir čiobreliais

Kai vasara labiau primena rudenį, vakarais norisi jaukaus ir sušildančio maisto.

Makaronai su pievagrybiais – tobula paguoda: kvapnūs, kreminiai ir neatsivalgomi.

O didžioji šio patiekalo sėkmės paslaptis – RAGUSO pasta Penne iš „Amore deli”.

Nuo tada, kai jos paragavau, mano spintelėje kitos pastos nebėra. Gaminu su ją ir šįkart, nes kai randi kažką tikrai gero – nepaleidi.

Patiekalas puikiai tiks darbo dienų vakarienėms, bet kartu pakankamai prabangus ir ypatingai progai.

Pasta su pievagrybiais ir čiobreliais

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos

Reikės
  

  • 450 g pastos RAGUSO penne
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 250 g pievagrybių
  • 3 skiltelių česnako
  • Šviežio čiobrelio
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 250 ml riebios grietinėlės
  • 100 g tarkuoto parmezano sūrio

PATEIKIMUI:

Gaminimas
 

  • Išvirkite pastą pagal instrukcijas ant paluotės.
  • Kol pasta verda pasiruoškite padažą.
  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite česnaką ir leiskite jam kepti apie 1 minutę. Sudėkite čiobrelio šakeles ir po dar minutes – grybus. Kepkite, kol suminkštės, maždaug 5-7 minuts, retkarčiais pamaišydami.
  • Tada įmaišykite grietinėlę, parmezano sūrį ir troškinkite dar apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.
  • Nukoštus makaronus sudėkite į grybų padažą ir išmaišykite.
  • Patiekite nedelsdami. Papuoškite parmezano sūriu, čiobrelio šakelėmis, čili skonio alyvuogių aliejumi.
  • Skanaus!
Žymė Makaronai
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas