
Vakarienė per 10 minučių? Misija įmanoma!
Kartais tam tikrai užtenka kelių kokybiškų ingredientų, keptuvės ir 10 minučių laiko.
Tai vienas tų receptų, kuris gelbsti, kai nesinori leisti daug laiko virtuvėje.
Pagrindas – slyvinių pomidorų tyrė kvepianti Italija iš amoredeli.lt Na, o rikota suteikia švelnumo, tad net ir pomidorų rūgštelė pasidaro šilkinė.
Tiks:
– Vakarienei visai šeimai
– Darbo dienų pietums – kai norisi kažko skanaus ir greitai.
– Draugų vakarui – su taure vyno ir daug pokalbių.
Patarimas: turėk spintelėje slyvinių pomidorų tyrės stiklainiuką, pastos, rikotos sūrio ir greita vakarienė visada bus ranka pasiekiama.

Pasta su rikotos sūriu
Reikės
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 4 česnako skiltelių
- ½ šaukštelio pastos prieskonių
- 550 g slyvinių pomidorų tyrės
- 150 g rikotos sūrio
- 500 g pastos RAGUSO
- Druskos ir juodųjų pipirų
- Baziliko pateikimui
- Sveikų nuluptų Capobanco pomidorų pateikimui
Gaminimas
- Pastą išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės.
- Kol verda pasta į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite keletą minučių. Berkite prieskonius ir leiskite skoniams apsijungti.
- Į keptuvę pilkite pomidorų tyrę išmaišykite ir po keleto minučių sudėkite rikotą. Įpilkite 3-5 šaukštus verdančios pastos skysčio. Išmaišykite.
- Į padažą sudėkite pastą ir išmaišykite.
- Patiekite su luptais konservuotai pomidoriukais ir bazilikais.
- Skanaus!
Recepto draugas amoredeli.lt prekiaujanti aukščiausios kokybės produktais tiesiai iš Italijos.