Arbūzas su plakta feta

rbūzas su plakta feta – užkandis, kuris tikrai nustebins savo unikaliu skoniu!

Gaivu, sūru, saldu, aštru ir šiek tiek drąsu – bet viskas čia fantastiškai sudera. Ypač, kai virtuvėje norisi praleisti ne daugiau nei 5 minutes. 🍉

Arbūzas su plakta feta

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 5 minutes
Patiekalas Užkandis
Porcijos 2

Reikės
  

  • Prinokusio arbūzo
  • 150 g fetos sūrio
  • 2 šaukštų jogurtas
  • Agavų sirupo arba medaus pagal skonį
  • Mėtų lapelių
  • Čili dribsnių
  • Druskos

Gaminimas
 

  • Fetą išplakti elektrinių plaktuvu kartu su jogurtu iki purios masės.
  • Į serviravimui skirtą lėkštę dėkite plaktą fetą, ant jos pilkite agavų sirupa ir sudėkite lazdelėmis pjaustytą arbūzą. Apibarstykite druska ir čili dribsniais.
  • Patiekite papuošę mėtos lapeliais.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas