Ryžių pomidorinė be sultinio

Jei manai, kad turi gerą ryžių pomidorinės receptą – parodysiu, kaip pasigaminti fantastišką.

Visas skonis slypi marinuotuose pomidoriukuose , kuriuos ir naudoju šiame recepte, ir pomidorų tyrėjė iš amoredeli.lt

Meniu planavimas

Sudėk savo chaotišką kasdienybę į sistemą

Ir svarbiausia – jokio sultinio, tik sodrus ir turtingas skonis.

Rekomenduoju šį receptą išsisaugoti – ne tik dėl skonio, bet ir dėl to, kaip šis receptas išgelbėja dienas, kai šaldytuve tuščia, bet norisi skaniai pavalgyti. Tereikia turėti stiklainį marinuotų pomidoriukų, pomidorų tyrės ir ryžių.

Ryžių pomidorinė

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 30 minutes
Patiekalas sriuba
Porcijos 4

Reikės
  

Gaminimas
 

  • Į kepimui tinkamą indą dėkite pjaustytus pomidorus, papriką ir česnako galvutę.
  • Apibarstykite raudonėliu, druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Kepkite apie 30min. iki 190C įkaitintoje orkaitėje.
  • Iškepus išspauskite česnaką, supilkite pomidorų tyrę, marinuotus pomidorus, aš įpilu dar ir kelis šaukštus pomidoriukų marinato. Sutrinkite trintuvu.
  • Į puodą dėkite išvirtus ryžius, užpilkite juos gauta mase ir pridėkite gausiai baziliko. jei truksta šilumos pakaitinkite.
  • Patiekite su chiabata arba feta.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas