Toskanos pupelių troškinys su saulėje džiovintais pomidorais ir feta

Kartais ima ir nutinka, kad norisi kažko paprasto, bet kartu ir ypatingo. Šis troškinys būtent toks ir yra: pupelės, sultingi pomidorai ir feta, kuri viską paverčia mažu stebuklu lėkštėje ir vos per dvidešimt minučių darbo virtuvėjė nukelia skoniais tiesiai į Italiją!

Troškiniui gaminti naudoju pomidorų tyrę iš amoredeli.lt Užsukite pasižvalgyti, nes aš niekad nenustosiu sakyti, kad skaniems patiekalams reikalingi kokybiški produktai. O COPOBIANCO pomidorai būtent toki ir yra. Net kaimynai atėjo klausti ką čia gaminu, kad kvepia kaip Italijoj.

Toskanos pupelių troškinys su saulėje džiovintais pomidorais ir feta.

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

Gaminimas
 

  • Česnaką pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol paskleis aromatą. Sudėkite priekonius, jiems sušilus – saulėje džiovintus pomidorus, juos trumpai pakepinkite.
  • Supilkite pomidorų tyrę, berkite itališkus prieskonius, druską, pipirus, leiskite kelias minutes pasitroškinti.
  • Įmaišykite sviestines pupeles, troškinkite dar 5–7 minutes, kol skoniai susijungs. Sudėkite kubeliais pjaustytą fetą.
  • Patiekiant pabarstykite parmeznu ir bazilikais
  • Patiekite su skrudinta čabata, įtrinta česnaku – paprasta, bet nepaprastai skanu!
Žymė Troškinys
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas