Indelio desertas su „Philadelphia” sūriu

Jei šv. Valentino diena liko be plano…

Tuomet šis desertas kaip tik Tau – pagaminamas greitai, reikės vos kelių ingredientų ir tikrai sužavės savo išvaizda.

Kadangi šiais metais pasiruošimas vasario šventinei savaitei buvo praturtintas gripu, mano dideli planai gaminti trijų patiekalų šventinę vakarienę ir pasidalinti idėjomis taip ir liko gerais norais, tad aš irgi jungiausi prie tų „beplanių“ ir gaminau desertą iš to kas buvo šaldytuve. Na tik braškes prigriebiau, nes joms neatsispyriau skubėdama pas ligonius iš atsargų papildymo.

Apie desertą. Buvau įpratusi indelio desertus gamindama naudoti maskarponės sūrį, tačiau šįkart išdrįsau paeksperimentuoti ir Maskarponės sūrį keičiau Philadelphia sūriu. Žinokit tikrai verta. Ir gaminsiu dar ne kartą būtent su Philadelphia, ne su Maskarpone.

Taigi Jums reikės (2 didelėms stiklinėms)

  • 200g „Philadelphia“ sūrio
  • 200ml plakamosios grietinėlės 36%
  • 4 šaukštų granolos arba sausainių trupinių
  • 3 šaukštų cukraus pudros
  • 1 šaukšto citrinos sulčių
  • Braškių

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Įmaišykite „Philadelphia“ sūrį.

Braškes perpjaukite išilgai.Į kiekvienos stiklinės dugną dėkite po du šaukštus granolos ir prie stiklinės kraštų sustatykite perpjautas braškes. Sudėkite į vidurį  kremą.

Papuoškite braškėmis ir granola.

Skanaus!

Kiti receptai