Pikantiška mišrainė su krekeriais

Dėdama vaikams užkandžių dėžutes šįryt prisiminiau tikrą klasiką – pikantišką mišrainę. Taigi šiandien buvo rytinis pikantiškos mišrainės renesansas mano virtuvėj. Nuotraukos rytinės ir nelabai fotogeniškos, bet su tikra ryto emocija.

Ir nors visada šią mišrainę laikiau užkandžiu, ji kuo puikiausiai sugrojo savo partiją ant pusryčių stalo. Jei turit svarbių susitikimų, tuomet česnako siūlau nepadauginti.


Receptas visiems iki skausmo žinomas, bet jei primiršot:

  • Tarkuotas fermentinis sūris
  • Virti kiaušiniai smulkiai pjaustyti
  • Majonezas
  • Česnakas
  • Druska
  • Pipirai
  • Smulkiai pjaustytas poras (nebūtinai)
  • Gaidelio krekeriai su sūriu

Proporcijos pagal norus ir skonius.

Patiekti su „Gaidelio” krekeriais su sūriu.

Kiti receptai