Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pomidorais

Susilėtinti dieną…

Tokiais rytais kaip šiandien norisi susilėtinti dieną. Gerti lėtai arbatą (jau ne kavą), skaityti knygą ar vartyti žurnalus (aš visada juos dažniau vartau nei skaitau ir man tas labai patinka) ir tuo labiau nesinori ilgai užtrukti virtuvėje. O valgyti tai norisi….

Tad šiandien buvo sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pomidorais (jau paskutiniais  savais šiais metais) ir bazilikais – vaikų mėgstamiausi. Ir tai yra vienintelis patiekalas su pomidorais kurį valgo visi trys vaikai.

Receptas:

  • Pakuotė šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos.
  • Keletas pomidorų
  • Sūrio „Philadelphia“ (labai tinka ir Fetos sūris)
  • Druskos
  • Didelė sauja šviežių bazilikų
  • Kiaušinis aptepimui
  1. Atšildytą tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Vidų subadome šakute, aptepame sūriu, dedame riekelėmis pjaustytus pomidorus.  Pyragėlių kraštus aptepame kiaušinio plakiniu.
  2. Kepame 180C  orkaitėje 12-15 min.
  3. Išėmę apibarstome smulkintais bazilikais.

Štai ir viskas.

Skanaus!

Kiti receptai