
Ingredientai:
- 3 dideli kiaušiniai
 - 1 1/2 stiklinės cukraus
 - 1 stiklinė augalinio aliejaus
 - 1 stiklinė moliūgų tyrės
 - 3 stiklinės universalių miltų
 - 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
 - 1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių
 - 3 arbatinius šaukštelius malto cinamono
 - 1 arbatinis šaukštelis malto muskato riešuto
 - 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
 - 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
 - 1 stiklinė stambiai pjaustytų graikinių riešutų
 - Juodojo šokolado aptepimui (jei norite)
 
Jums taip pat gali patikti:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
 - Kekso kepimo formą ištepkite aliejumi.
 - Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi, aliejų ir moliūgo tyrę.
 - Į kitą dubenį persijokite miltus, gvazdikėlius, cinamoną, muskato riešutą, druską ir kepimo miltelius.
 - Sumaišykite sausus ingredientus su šlapiais. Gerais išmaišykite ir įmaišykite graikinius riešutus. Supilkite tešlą į kepimo formą.
 - Kepkite 180C orkaitėje 40-50 min., kol įsmeigus medinį pagaliuką jis bus švarus.
 - Leiskite atvėsti ir jei norite aptepkite tirpintu juodu šokoladu ir papuoškite graikiniais riešutais.
 
Skanaus!

					
					
					
					
					
					


