Šokoladinis indelio desertas

O šiandien gaminau iš polėkio ❤. Pastaruoju metu retai tam turiu laiko. Tad naudojau, tai ką radau šaldytuve ir spintelėse. Ir čia į pagalbą skubėjo mano pamėgtas „Rūta” šokoladas!!!

Šįkart jis avižinis – augalinės kilmės (tik mano desertas nesigavo augalinis – kitą kartą prižadu bus augalinis 😉) ir be glitimo!!! Draugiškas veganams ir vegetarams. Žinau, kad jiems gerą augalinį šokoladą rasti sudėtinga, tad dalinuosi atradimu ir labai #rekomenduoju!

Suplanuok savo šeimos meniu

Ir taupyk laiką, pinigus ir energiją!

Šokoladinis indelio desertas Valentino dienai!

❤Apie desertą – jistraškus, saldus, sūrus ir neatsivalgomas, kaip ir meilė! Tad gaminkite irdalinkitės su tai kuriuos mylite!!!
Įvertinimų nėra
Patiekalas Desertas
Porcijos 2

Reikės
  

Papuošimui

  • Smulkintų riešutų
  • Braškių
  • Mėtų

Gaminimas
 

  • Kiaušinius, druską ir cukrų išplakite šluotele iki vientisos masės. Puode ant vidutinės užvirkite ugnies pieną ir grietinėlę.
  • Gautą mišinį plona srovele supilkite į kiaušinių plakinį. Nuolatos maišykite.
  • Gautą masę supilkite atgal į puodą ir užkaitinkite, bet neužvirkite!
  • Pilkite į plakimui tinkamą indą ir išplakite elektriniu plakikliu. Palikite atvėsti.
  • Į serviravimo indelius dėkite kukurūzus (10 vnt. į kiekvieną), pilkite šokoladinę masę.
  • Papuoškite mėtomis, braškėmis ir smulkintais riešutais.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

*Receptas paruoštas bendradarbiaujant su saldainių fabriku „Rūta”

#reklama

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas