„Trifle” sluoksniuotis su braškėmis ir bananais

Ingredientai (1.7l indui):

  • 150g damų pirštelių
  • 2 bananų
  • 500 g šviežių braškių
  • 250ml šaltos kavos
  • 800ml grietinėlės (36%)
  • 1 šaukšto citrinos sulčių
  • 100g cukraus
  • Vanilinio cukraus
  • Braškių, laimo, šilauogių, ar kitų vaisių, uogų papuošimui

Gidas, kaip šeimos meniu planavimą paversti įpročiu!

Keturių savaičių meniu planavimo kursas

  • Bananus supjaustykite griežinėliais, braškes perpjaukite per pusę.
  • Sluoksniuojame: į indo dugną įdėkite keletą šaukštų išplaktos grietinėlės. Damų pirštelius pamirkykite šaltoje kavoje ir formuokite iš jų sluoksnį. Sausainius užklokite grietinėlės sluoksniu. Dėkite bananų sluoksnį ir vėl uždenkite grietinėlė, tada dėkite braškes ir vėl pertepkite grietinėlė. Vėl dėkite kavoje pamirkytų sausainių sluoksnį ir viską padenkite likusiu grietinėlės sluoksniu.
  • Papuoškite braškėmis, šilauogėmis, laimo griežinėliais ar kitais vaisiais ir uogomis .

Skanaus!

Kiti receptai