Taco sriuba su faršu

Paprastas ir labai smagiai sušildančios sriubos receptas. Man jis yra vienas iš budinčių receptų, nes mėgstu turėti tiek konservuotų daržovių, tiek ir faršo atsargų. Patiekite su traškiais Nacho ar Taco traškučiais ir pietūs bus smagi valgymo pramoga. Juk valgyti rankomis patinka ne vienam, o ypač vaikams.

ValgėSpalvė krautuvėlė - tai, kas geriausia
Krautuvėlė

Ingredientai

  • 500g maltos jautienos (geriau  liesos)
  • 1 šaukštas aliejaus kepimui
  • Poro baltoji dalis
  • 1 šaukštas taco prieskonių
  • ~400g (skardinė) konservuotų raudonųjų pupelių
  • ~400g (skardinė) konservuotų baltųjų pupelių
  • 340g (skardinė) konservuotų kukurūzų
  • 0,5l jautienos sultinio
  • ½ laimo sulčių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Pateikimui:

  • Nacho traškučių
  • Petražolių ir kaledrų lapelių
  • Tarkuoto Parmezano sūrio

Didelėje keptuvėje arba puode įkaitinę aliejų pakepkite maltą jautieną ir smulkintus porus. Kepkite 10–15 minučių arba tol, kol mėsa visiškai iškeps. Tada supilkite prieskonių mišinį ir leiskite viskam troškintis dar dvi ar tris minutes.

Tada sudėkite pupeles, kukurūzus ir supilkite sultinį. Leiskite sriubai virti ant vidutinės ugnies dar ~30 minučių. Bebaigiant virti įspauskite laimo sultis ir paskaninkite druska ir pipirais jei to reikia.

Patiekite apibarstę parmezano sūriu, petražolių ir kalendrų lapeliais. Valgykite su traškiais Nacho traškučiais.

Skanaus !

Kiti receptai